vrijdag 30 januari 2009

Het Driehoekenwerk

Voor de mensen die wat meer willen doen aan werelddienst, wat dienst aan de hele mensheid inhoudt, is een project wat Driehoeken-werk heet ook mogelijk.

Het Driehoekswerk kun je zien als in twee fasen te bereiken:
1. Het vormen van een netwerk van licht (de driehoeken), als een verbindingskanaal tussen de Hiƫrarchie en de Mensheid.
2. waardoorheen zuiver energie van Goede Wil kan stromen naar alle mensen op de wereld, wat juiste menselijke verhoudingen tot stand kan brengen.

Een ieder die zich aangetrokken voelt aan dit wereldwijde werk te willen meedoen, kan twee andere mensen zoeken, waarmee een lichtdriehoek gemaakt kan worden.

Jullie kunnen je dan laten registreren (namen en adressen), dat kan via mij, door opgave via de e-mail, of rechtstreeks naar Lucis Trust. (zie de brochure.) Jullie krijgen dan vrijblijvend een paar keer per jaar een Nieuwsbrief DRIEHOEKEN waarin de nodige ondersteuning staat geschreven van mensen die in de wereld hier ook mee bezig zijn.

Het werk DOEN is zeer eenvoudig en vraagt niet veel tijd per dag. Het maakt ook niet uit of je dat gelijktijdig met de twee anderen doet, als het maar op dezelfde dag is.

Je visualiseert een driehoek van licht die gevormd wordt door drie mensen, (zie deze mensen niet als ‘ik-jes’ maar als stralende punten van licht) ieder een punt van de driehoek innemend. Dan kun je Liefde en Licht door de Lichtdriehoek laten stromen naar de Aarde, naar de Mensheid, terwijl je in gedachten of (als je dat liever wilt) hardop of zachtjes uitgesproken de Grote Aanroep opzegt, het Wereldgebed, dat Liefde en Licht activeert in alle mensen. Dat is het werk, eenvoudig maar ongelooflijk belangrijk.

Je kunt met meerdere mensen een lichtdriehoek vormen, doch probeer je energie niet teveel te versnipperen. Voor elke driehoek dient weer apart een driehoek gevisualiseerd te worden overdag.

Geen opmerkingen: